söndag 24 maj 2009

Wanderson - Mendes 2-2

Vilken intetsägande match! Kalmar var tillbaks på ruta ett... Ingen vill löpa för någon annan. Ingen attityd och vilja. Bara, jag väntar här på bollen.. nån annan fixar det säkert!
Jag blir så trött när man ser det! De vet ju själva om det men ingen fattar vad som händer!

Wandersson är ju grym i GAIS och dem kan hota backlinjen gång på gång!
Vilken tur att Lantz blir utbytt för det funkar inte alls för honom just nu! Har det kanske tufft hemma.. Dem enda som får godkänt idag är Tobias Eriksson och Mendes.

Henke kör sitt vanliga med 4 passningar till sig själv när vi ska kontra och sedan slänger iväg den antingen till backlinjen eller till en motståndare. Finns ju inte en chans att vi kan ställa om när det går så slött! Sobra försöker dribbla 4 motspelare om och om igen och undrar varför han hela tiden blir av med bollen...
Rasmus vet jag inte vad som hänt med.. Kan inte se det där jävla anamma i honom som han hade stundtals förra säsongen. Men samtidigt var det ju brorsan hans som använde kroppen. Jag vill se att även Rasmus kan hålla undan så ingen tar bollen!

Till sist! Tack Mendes för att du hindar en Röd supporter att skämmas en dag som denna! Kalmar FF borde tacka dig också!

Länk till Barometern

Inga kommentarer: